Щоб перевірити ступінь готовності курячого шашлику, надріжте один шматочок ножем. Якщо виступив прозорий сік, значить м’ясо готове до вживання. Червоний сік свідчить про те, що шашлик ще потрібно смажити.
Як замаринувати курку Маринад зробить шашлик більш ароматним і смачним. Молодому м’ясу вистачить усього 30 хвилин, а старому – щонайменше кілька годин.
25 хвилин У середньому шашлик готується від 15 до 25 хвилин. Усе залежить від температури вугілля і природних умов: влітку м’ясо просмажиться набагато швидше. Щоб перевірити готовність шашлику, надріжте найтовстіший шматок м’яса і злегка натисніть. Якщо виділяється безбарвний сік, значить, час знімати шампури з мангала.