Для смаження ідеально підходять виключно свіжі гриби. Мариновані, сушені, солоні та інші залиште для супів і салатів. В іншому, смажити можна хоч печериці, хоч лисички, хоч рижики і боровики, опеньки, маслюки, білі гриби, підосичники і підберезники.Aug 24, 2016
ОСОБЛИВОСТІ СМАЖЕННЯ ГРИБІВ Звісно, магазинні гриби можна смажити одразу, також менш небезпечними вважаються білі гриби, а ось сироїжки, наприклад, можна смажити, тільки попередньо відваривши у 2-3 водах.
Впоратися з такою нехитрою справою зможе навіть людина, яка не має поняття про складні кухонні процеси. Смажити зібрані білі гриби пропонується двома способами – попередньо відваривши їх або ж без варіння. Обидва способи гарантують чудовий смак готової страви та її аромат.
Також немає жодної потреби до обсмажування варити тепличні печериці, гливи та всі свіжоморожені гриби, які можна купити в магазинах. Ба більше: вирощені на стерильному субстраті печериці можна їсти навіть сирими, наприклад, додавши в салат.