Як правильно готувати гриби грузді?

Накрийте тарілкою і притисніть невеликим вантажем, щоб рідина покрила всі гриби. Перед будь-якою обробкою грузді краще вимочувати 2-3 дні, щоб позбутися гіркоти. У цей час обов’язково міняйте воду хоча б двічі на день, інакше вона може закиснути.

У 100 г груздів міститься: білків 1,8 г, жирів – 0,8 г, вуглеводів – 1,1 г. Груздь містить багато вітамінів групи В, С і РР. З давніх часів грузді славилися на Русі і вважалися найкращими грибами через свої смакові якості. Це найзнаменитіші гриби в російській кухні.

0:003:08Suggested clip 60 secondsЯк швидко помити та почистити ГРУЗДІ/ Як приготувати ГРУЗДІYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip