Чи потрібно зливати 1 бульйон?

Щоб прибрати це хімічне навантаження, непотрібні стимулятори та гормональне тло, перший бульйон зливається.. Але не потрібно варити перший бульйон годинником. Достатньо лише довести воду до кипіння. Так м'ясо не втратить смакові якості, зате з нього піде вся хімія, якій була напхана бідна тварина.

Таким чином, зливати першу воду при варінні бульйону абсолютно необов'язково. Пінка має насторожувати в тому випадку, якщо в ній видно частинки шкіри, кісток та інші не зовсім апетитні речі. Якщо поряд з цим у вас виникають сумніви як м'ясо, бульйон можна замінити.

Курячий можна злити через десять хвилин кипіння, свинячий – через 15 хвилин, яловичий – хвилин через 20-25.

Також завдяки супу виробляється велика кількість шлункового соку і, наприклад, друга страва буде краще перетравлена ​​та засвоєна. Але є один дуже важливий момент: м'ясний суп треба варити на другому" бульйоні. З першим кип'ятінням з м'яса піде багато шкідливих речовин.