Чи потрібно додавати воду під час смаження курки?

Найпростіший і найпоширеніший з них – це обваляти курку тільки в борошні. Інший варіант панування, який забезпечить дивовижно хрумку скоринку – спочатку вмочити шматочок курки в борошно, потім в яйце, розмішане з невеликою кількістю води або молока, і в кінці обваляти курку у пшеничних сухарях.

Куряче м'ясо містить дуже мало жиру, тому часто виходить занадто сухий. Особливо "примхливою" вважається куряча грудка – багато хто навіть не наважується її запікати. Насправді курка може бути дуже соковитою, якщо дотримуватись нюансів правильного запікання.

Не треба варити курку при високій температурі Коли ви варите курку на сильному вогні та за високої температури, куряче м'ясо легко перетравлюється. Воно стає сухуватим, «гумовим».