Як зберігати рибу в домашніх умовах у холодильнику Зберігати можна як у морозильній камері, загорнувши в целофан або харчову плівку (також добре підходить папір), так і просто на нижній полиці. Морозильна камера підходить для ситуацій, коли сушену рибу потрібно зберігати дуже довгий термін – від півроку і більше.
За температури від 0 до +5°C її можна зберігати до 30 діб, за температури від 0 д о-5°C – до 2 місяців. В’ялена риба також може зберігатися за мінусової температури. Оптимальна температура зберігання – від 0 д о-8°C. У цих умовах в’ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким – 4 місяці.
В’ялена риба у вакуумній упаковці може без проблем зберігатися у звичайній, а не морозильній камері холодильника протягом 6-12 місяців.
1:333:10Suggested clip 57 secondsЯк зберігати сушену рибу в домашніх умовах? – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip