яким боком використовувати пергамент

Як використовувати пергамент Укладати пекарський папір необхідно глянцевим або гладким боком догори. Пергаментом зручно вистилати деко і вже на нього викладати тісто, овочі, рибу або м’ясо. Без олії страви виходять менш жирними, не пригорають і при цьому зберігають соковитість.

Як правильно використовувати пергаментний папір для випічки?

Папір для випічки укладають по всій поверхні дека або приладдя для приготування страви. Необхідно запобігти зіткненню продукту, жиру та соку з формою для приготування. У разі застосування виробу з одностороннім силіконовим покриттям – його кладуть на деко необробленим боком донизу.

Яким боком потрібно покласти папір для випічки?

Як використовувати пергамент Запам’ятовуємо: на деко або у форму (причому вона підходить навіть для невеликих формочок для кексів) пергамент кладуть матовим боком донизу, а глянцевим – догори.

Як покласти пергаментний папір у форму?

Вирізати смужку пергаменту довшу, ніж форма по колу, і на 7 см вище. Відігнути шматочок приблизно 2.5 см, потім надрізати відігнуту частину на рівних інтервалах. Потім покладіть папір у форму, відігнутою частиною вниз, притискаючи смужку до стінок форми.