Як правильно використовувати пергаментний папір для випічки?
Папір для випічки укладають по всій поверхні дека або приладдя для приготування страви. Необхідно запобігти зіткненню продукту, жиру та соку з формою для приготування. У разі застосування виробу з одностороннім силіконовим покриттям – його кладуть на деко необробленим боком донизу.
Яким боком потрібно покласти папір для випічки?
Як використовувати пергамент Запам’ятовуємо: на деко або у форму (причому вона підходить навіть для невеликих формочок для кексів) пергамент кладуть матовим боком донизу, а глянцевим – догори.
Як покласти пергаментний папір у форму?
Вирізати смужку пергаменту довшу, ніж форма по колу, і на 7 см вище. Відігнути шматочок приблизно 2.5 см, потім надрізати відігнуту частину на рівних інтервалах. Потім покладіть папір у форму, відігнутою частиною вниз, притискаючи смужку до стінок форми.