Яке краще деко для піци?

Дека з невисокими бортиками використовуються для приготування піци на тонкому тісті: “Капричоза”, “Кватро Формаджіо”, “Маргарита”. Глибокі форми підходять для випікання страви з великою кількістю начинки. Зазвичай вони використовуються для американської піци в чиказькому стилі, яка випікається на пишному дріжджовому тісті.

У домашніх умовах краще використовувати вироби з антипригарним покриттям, як у форми від Nordic Ware, – вона не потребує додаткової обробки. У ній легко пекти класичні сорти хліба та варіанти з насінням або сухофруктами. Плюси: легка, з хорошою теплопровідністю та антипригарним покриттям.

Конструктивні особливості форми з перфорацією дають змогу: легко виймати піцу з форми, оскільки низ добре пропікається і не прилипає.