Що додати у фарш для котлет, щоб вони не розвалювалися?
Щоб котлети не розвалювалися, можна, можливо додати:
- Манку. Вона вбирає зайву вологу та робить консистенцію котлет більш пружною. …
- Овочі: картопля, морква, капуста, кабачок, цибуля. Вони додадуть страві пікантності та цікавого смаку. …
- М'який сир. …
- Яйця.
Яке м'ясо купувати на фарш для котлет?
Як правило, для котлет використовують змішаний фарш: яловичина та свинина у співвідношенні 50/50. Яловичина – це смак котлет, свинина – соковитість. Для фаршу краще доросла яловичина, а не телятина, оскільки смак буде більш насиченим. Найвдаліші висівки на фарш для котлет це лопатка, вогнище, пашина, кромка.