Як правильно засолити горбушу цілком?

Підготовлену рибу обробити, щоб вийшло два філе. Змішати цукор і сіль у мисці та рівномірно натерти рибу з обох боків. З’єднати дві половинки, обернути поліетиленовою плівкою і відправити в холодильник. Через 24 години горбуша готова до вживання.

Дно треба присипати сіллю і шкіркою вниз скласти філе. Закривши кришку, відправте посудинку в холодильник. Годин через 12 риба буде готова. Якщо тушка товстіша, потримайте рибу в солі 24 години.

Як приготувати солону горбушу в олії з цибулею Розчинити у воді сіль, цукор, покласти в розсіл філе горбуші, спеції та засолити. Як спеції зручно використовувати лавровий лист і перець горошком, оскільки вони ідеально поєднуються з рибою. Залишити горбушу в розсолі на 2-3 години.