Як правильно варити Птитим кускус?

Птитим насипається в друшляк з невеликими отворами або спеціальну підкладку для мультиварки. Готувати над каструлею або мультиваркою із закритою кришкою. Готовність близько 25 хвилин. Бажано, щоб у цей час під гарніром варилися м’ясо або овочі, щоб він увібрав їхній аромат.

Птітім (івр. פתיתתים) – макаронні вироби на кшталт кускусу, що відрізняються від нього більшими зернами, чим схожі також із турецьким булгуром. 1950-ті рр. Після репатріації євреїв із країн Магрибу в 1940-х і 1950-х роках в Ізраїлі набув поширення аналог кускусу – “птітім” (івр.

Паста в пакетиках для варіння дуже зручна і проста у використанні: її не потрібно промивати після варіння і користуватися друшляком.