Як правильно парити котлети?

Щойно вода закипіла, ми ставимо найменший вогонь, накриваємо кришкою каструлю і даємо рибним котлеткам паритися приблизно 40 хвилин. Щойно час минув, дістаємо котлетки і подаємо до столу! Приємного апетиту!

При цьому для соковитості котлети мають ще й пропаритися: їх треба заколерувати з двох боків, а потім накрити кришкою і дати постояти хвилин 7. 20 хвилин для рибних і курячих і 25-30 для котлет із червоного м’яса – це загальний час приготування, включно з пропарюванням”.

Тушкування для досягнення готовності Дуже часто внаслідок “відправки” заготовок із фаршу на розпечену сковорідку страва зовні починає підгоряти, а всередині залишається сирою. У цьому разі у страву потрібно додати води. Так котлети не стануть горілими, а ось усередині добре приготуються.