національна страва кореї

Кімчі – найпредставницька страва Кореї! Жоден корейський стіл неможливо уявити без кімчі. Останнім часом вона дедалі більше привертає увагу світової громадськості, і стає дедалі більш знайомою і вживаною стравою.

Які страви люблять корейці?

Корейська кухня (кор. 한국 요리, 韓國料理) – сукупність корейських національних страв. Основні страви – рис, локшина (куксу, ненмень), супи, закуски (панчхани: кімчхі, намуль, чорім, ччім, покким та інші), тток.

Що найчастіше їдять корейці?

Типова корейська національна страва – це Кімчі, корейці їдять її щодня. На столі корейця під час трапези має бути присутнім більше п’яти страв, різні салати, мариноване м’ясо або риба “хе”, салати з фунчозою або соєвою спаржею, місо, рис. У Кореї “рис – усьому голова” – це хліб, це гарнір, це все.

Чим їдять корейці?

Корейці ж їдять в основному довгими і дуже тонкими металевими паличками. Це — суто корейська особливість, ніде більше на Далекому Сході палички для їжі з металу не виготовляють. Раніше палички робили переважно з латуні, зараз їй на зміну прийшла нержавіюча сталь.