На якому режимі випікати коржі для Наполеона?

Випікати коржі в середині духовки ~5-7 хвилин за температури ~220-230°C до світло-золотистого кольору. Порада. Час випікання і температура залежатимуть від особливостей духовки, тому, за необхідності, температуру можна трохи збільшити або зменшити час приготування.14 Dec 2010

Випікаємо коржі по одному при температурі 180-190 градусів, приблизно, 8-10 хвилин (до золотистого кольору). У процесі випікання корж буде злегка надуватися – саме ці бульбашки лопатимуться під час просочення їх кремом і даватимуть шаруватість і рихлість, притаманну торту " Наполеон".

Для електричної духовки завжди використовуємо режим “верх-низ”. За цього режиму бісквіт рівномірно пропікається з усіх боків, і так само не піднімається гіркою. Конвекція для випікання бісквіта в електричній духовці підходить менше, але бувають випадки, коли немає можливості увімкнути режим “верх-низ”.

40 хвилин Випікати в духовці, розігрітій до 180-200 градусів приблизно 40 хвилин.