На якому режимі краще пекти торт?

Переважну більшість випічки краще готувати в режимі “Верх + низ” для електричних духовок або “Низ” для газових. Конвекцію варто вмикати в самому кінці, якщо хочеться отримати більш рум’яну скоринку. 4. У момент відправлення випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, зазначеної в рецепті.

Випікати коржі в середині духовки ~5-7 хвилин за температури ~220-230°C до світло-золотистого кольору. Порада. Час випікання та температура залежатимуть від особливостей духовки, тому, за потреби, температуру можна трішки збільшити або зменшити час приготування.

Зазвичай мінімальна висота коржа-основи становить 5-6 см, нарізається він на рівні коржі по 1 см. Іноді верх бісквітного коржа виходить нерівним. У цьому випадку рекомендується за допомогою нитки, ножа або іншого пристосування обрізати опуклу частину основи.