Чому червоний ель червоний?

Напій варять у північній частині країни. Для нього характерні: темний колір, солодовий присмак і димний аромат зі смаженими нотами. Смак трохи нагадує англійський біттер, оскільки в ньому можна відчути невелику кислинку і деревні відтінки. Цей вид також розрізняється за міцністю.

Має м’який смак і солодкість карамельного солоду, іноді з присмаком підсмаженого хліба з маслом або карамелі. Помірний солодовий аромат з нотками карамелі. Вміст алкоголю в діапазоні від 4 до 6 %.

Рецепт ірландського червоного елю За допомогою нагрівання або киплячої води підніміть температуру до 76 °C на 20 хвилин. Проведіть мешаут – 10 хвилин при 76 °C. Промивайте при 76 °C. Кип’ятіть 90 хвилин.