Багата на протеїни, нежирна і низькокалорійна соя супроводжує кожен прийом їжі японців, чи то соус, соєве молоко, чи тофу. Таким чином, у раціоні японок не буває дефіциту рослинного білка, необхідного матеріалу для “будівництва” м’язів. Ось чому японки не повніють, навіть якщо багато їдять.6 Jun 2022
Як же вдається японкам зберігати фігуру і молодість протягом багатьох років? Першою і основною причиною є раціон харчування. У приготуванні страв японки використовують рибу, морські водорості, сою, рис, фрукти і зелений чай. У їхньому раціоні практично відсутня висококалорійна і шкідлива їжа.
Секрет японського довголіття – система харчування В Японії завжди їдять свіжоприготовану їжу. Традиційна їжа – це смажена риба, чашка рису, варені овочі, суп місо, фрукти на десерт і зелений чай. Японці становлять близько 2% населення земної кулі, а споживають майже 10% усього світового видобутку риби.
Зелений чай Зелений чай – це головний напій у житті японця. Він – джерело антиоксидантів, які сповільнюють процес старіння організму і головний помічник у схудненні.