Сироп кероба зміцнює зуби та кістки, покращує роботу кишечника. Завдяки багатому вітамінному та мікроелементному складу, сироп ріжкового дерева є корисним джерелом харчування для вагітних жінок та дітей.
Як правильно пити кероб?
Способи використання кероба:
- додавайте в смузі та коктейлі;
- робіть солодше і смачніше йогурт чи морозиво;
- використовуйте як підсолоджувач при випіканні хліба, млинців та брауні;
- замішуйте напої типу какао чи гарячого шоколаду;
- готуйте пудинги чи муси;
- додавайте в сироїдницькі десерти.
Навіщо потрібен кероб?
Кероб є джерелом клітковини, яка позитивно впливає на травлення. У складі продукту містяться вітаміни – A, B і D. Кероб багатий на протеїни, що містять сполуки заліза, що найбільш підходять для нашого організму. Калорійність продукту лише 222 ккал.