Чи потрібно знімати шкуру з зубатки?

Шкіру зі стейка знімати не треба і смажити рибу треба на швидкому вогні, інакше вона дасть багато води.Nov 1, 2019

Шкіра зубатки також їстівна, проте відсутність луски означає, що ця риба не є кошерною. Зубатку зазвичай смажать у клярі або на грилі, піддають холодному або гарячому копченню, готують на пару з овочами. Також зубатка є хорошим інгредієнтом для рибного філе, котлет, запіканок, пирогів.

Її можна з’їсти сирою, але це вкрай не рекомендується, тому що якщо потерпіти кілька хвилин і посмажити, то вийде готова зубатка, яка відновлює значно більше ситості – приблизно в 5 разів більше, з урахуванням того, що в готової цілих 3 шматки. На початку гри краще відкладати цей вид риби в контейнер.

Якщо ви не знаєте, як приготувати зубатку, то, рекомендую, найкраще її посмажити. Це і просто, і за часом дуже швидко. Для приготування найкраще завжди використовувати свіжу, охолоджену рибу. Якщо у вас ціла тушка, то спочатку її необхідно очистити і нарізати на порційні стейки.