Чи потрібно заморожувати хурму перед вживанням?

Вона застерегла від термічної обробки – хурма корисна у свіжому вигляді. Відтала заморожена хурма зберігає свої властивості, але повторно заморожувати її не варто. Дієтолог нагадала, що хурму перед вживанням треба мити, як і інші фрукти.

Але в будь-якому випадку, вживати в їжу краще стиглі солодкі плоди. Щоб позбавити хурму від в'язкості її можна заморозити у морозилці. Ще один плюс процесу заморожування хурми – Це можливість зберегти плоди на тривалий час, а не тільки насолоджуватися цією корисною ягодою в сезон.

16 годин Заморозити хурму в морозильній камері на 12-16 годин. Після того як хурма розморозиться вона стане солодка, але, на жаль, вона стане дуже м'якою і їсти її швидше за все доведеться ложкою. Замочити хурму на 9-12 годин у теплій воді (30 * -39 *).

добре вимити хурму, перед тим, як відправити їх у морозильну камеру. Зробити це після розморожування вже не вийде, адже хурма після низької температури стане дуже м'якою. Просто добре вимийте хурму в ділянці плодоніжки під струменями води. Видаляти плодоніжку з листочками зовсім не обов'язково.