Не забувайте розігрівати наші синобони, якщо берете їх із собою! Повірте, буде смачніше! На холоді випічка швидко замерзає, адже вона вся просочена глазур'ю з вершкового сиру, а Пеканбони ще й карамеллю двох видів… Інструкація є на зворотному боці упаковки.
- Вийняти булочки із упаковки.
- Розмістити булочки, зігріті до кімнатної температури, на блюдо, призначене для розігріву в мікрохвильовій печі (нічим не накривати).
- Вибрати високу швидкість розігріву.
- Розігрівати одну велику булочку ( Наприклад, Класичний Сіннабон ) 30-40 сек.
Будинки булочки потрібно недовго розігріти в мікрохвильовій печі-і вуаля, найсмачніший десерт готовий до поглинання. М'які булочки, просочені смачним кремом, з додаванням шокаладу, горіхів, або карамелі.
Це не той десерт, який можна з'їсти на ходу, краще взагалі вживати його вилкою. КЛАСИЧНИЙ СІННАБОН. Це дуже смачна м'яка повітряна булочка з великою кількістю кориці. Заливка солодка, але її не дуже багато, тому й є таку булочку зручно і вона не нудотна.