Наповнити ємність смаженою цибулею. Для такої закуски зручно використовувати посуд об’ємом не більше 300 мл. Баночки зручно зберігати на полиці в холодильнику. Щільно закрутити кришку, поставити банку під рушник, через добу віднести в підвал або помістити в холодильник.
Річ у тім, що цибуля зберігає свій особливий смак і аромат недовго – близько двох місяців. Її, безумовно, можна зберігати і до півроку, але цибуля починає змінювати свою структуру і втрачати специфічний запах.
Сиру цибулю після морозилки використовують під час приготування гарячих страв. Через низькі температури цибуля втрачає свій колір, стає водянистою. Салат із замороженої цибулі смачним не вийде. Цибуля перестає бути хрусткою, залишаючись при цьому ароматною.