За кімнатної температури вироби з йогуртовим кремом зберігаються до 6 годин; у холодильнику – до 36 годин. А ось заморожувати цей крем не рекомендується.Aug 1, 2021
Найменше при температурі від +2 до +6 °C можна зберігати торти та тістечка зі збитими вершками та збитою сметаною, їх термін придатності становить лише 6 годин. Якщо в торті або тістечка заварний, вершковий, сирний крем або суміш цих кремів, то термін зберігання таких виробів становить 18 годин із моменту виготовлення.
НЮАНСИ ПРИГОТУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ Вершковий сир (кремчиз) після заморозки змінює свою консистенцію, тому краще не ризикуйте. Крем на основі вершкового сиру відмінно зберігається в холодильнику 3-5 днів. Однак зберігати потрібно в герметичній тарі, інакше сир увібрає в себе всі аромати холодильника.
Вершковий крем можна зберігати у холодильнику. Накрийте його і поставте в холодильник подалі від продуктів, що мають сильний запах, який може вбратися кремом. В такому стані крем можна зберігати протягом одного тижня.