Чи можна заморожувати сирний крем?

Заморожений вершковий сир найкраще зберігати в морозильній камері до двох місяців. Дотримуючись температурного режим у-18-20 градусів. Важливо пам’ятати, що заморожений крем-чиз змінює текстуру і стає неоднорідним, тому заморожувати не раджу .Apr 30, 2021

Можна заморожувати і сирний сир, відправивши контейнер із ним у морозилку, а за 6 годин до їжі переклавши на нижню полицю холодильника. Але є нюанс: оскільки він більш насичений вологою, ніж твердий, після розморожування на поверхні може утворитися шар рідини. Та й консистенція трохи постраждає.

Якщо ми заморожуємо крем-чиз, то сироватка в ньому замерзає. Коли ви його розморозите в холодильнику, потім зіб’єте, сироватка повернеться в сир і буде все ОК! Заморожувати крем – чіз потрібно за мінус 20*С і нижче!!! у герметичній упаковці не більше двох тижнів.

Заморожування крему не вплине на його текстуру і кремову консистенцію, якщо ви правильно його розморозите. У морозильній камері крем може зберігатися до 2 місяців. Порада: збийте розморожений масляний крем, щоб відновити первісну текстуру. Робіть це тільки тоді, коли крем стане кімнатної температури.