У гастроємностях з нержавіючої сталі можна, можливо смажити, гасити, запікати, готувати на пару, варити, томити і т. д. Геометрія гастроємностей дозволяє їх вкладати в один одного (штабелювати), що значно економить місце при їх зберіганні без продукції всередині.
Гастроємності можуть використовуватись у різних цілях. Вони відмінно підходять для розігріву та приготування страв, їх зберігання, демонстрації і навіть перевезення.
Який посуд не можна ставити в духовку
- Пластиковий посуд або каструлі із пластиковими ручками. …
- Холодний/пошкоджений скляний посуд. …
- Алюмінієвий посуд. …
- Каструлі з дерев'яними, бакелітовими та дерев'яними ручками. …
- Сковороди з антипригарним покриттям.
Dec 12, 2020