Урбеч як правильно вживати Якщо продукт використовують для оздоровлення, то приймають натщесерце 1-2 ложки, запиваючи водою. Для збагачення раціону урбеч кладуть у салати, каші, йогурти, сир.Feb 13, 2019
Але не залишайте урбеч із водою, він може запліснявіти. Розбавляйте безпосередньо перед їжею ту кількість, яка Вам буде потрібна на один раз.
Як і з чим їсти урбеч
- Намазуйте його на тости та хлібці за сніданком.
- Вмочуйте в урбеч печиво та шматочки фруктів.
- Загортайте його в млинці.
- Додайте урбеч до сиру або йогурту.
- Робіть на його основі топінги та креми для горіхових тортів і пирогів.
- Намажте трохи урбечу на шматочок сиру.
- Додайте ложку пасти в кашу.
Що стосується шкоди, урбеч не рекомендується вживати алергікам і людям з харчовою непереносимістю. Крім того, урбеч – вельми калорійний продукт (500-600 ккал на 100 грамів), тому людям з надмірною масою тіла також слід обмежити споживання цієї пасти.