Як вибрати найкорисніший йогурт і не обманутися
- Читайте склад продукту на етикетці
- Перевіряйте термін придатності та свіжість йогурту
- Слідкуйте, щоб у складі не було "сторонніх" інгредієнтів
- Шукайте корисні бактерії
- Звертайте увагу на білки, жири та вуглеводи
- Враховуйте цукор і наявність добавок
По-перше, він не має бути рідким за консистенцією. По-друге, в ньому не повинно бути жодних добавок, включно з цукром і фруктами, для зберігання яких виробники використовують шкідливі речовини. "Класичний йогурт – це йогурт, який складається тільки з натуральних інгредієнтів – молока і бактерій, які змінюють його.
Найпростіший, найефективніший і найсмачніший спосіб відновити мікрофлору кишківника – це натуральні йогурти з пробіотичних заквасок GOOD FOOD (ГУД ФУД). Закваски GOOD FOOD (ГУД ФУД) містять тільки корисні лакто- і біфідобактерії першого покоління. Ці бактерії ідентичні тим, що живуть у нашому організмі від природи.