Відповідний об’єм чашки для цього напою – 150-190 мл . Професійний посуд для капучино також має товсті стінки, щоб підтримувати стабільну температуру напою.Mar 3, 2020
170 мл Капучино Еспресо, підігріте молоко і шапка пишної молочної піни – для капучино потрібна містка чашка з товстими стінками. Стандартний об’єм – 170 мл. Хоча іноді для ніжного кавово-молочного напою використовується посудина місткістю 220 мл.
Чашка для лате Для приготування напою потрібно щонайменше 150 мл молока, тому потрібно обирати відповідні горнятка. Зазвичай лате подається в скляних келихах об’ємом 250 – 350 мл.
2.1 Капучино робиться з трьох рівних частин: третина еспресо, третина молока, третина молочної піни, загальний об’єм зазвичай 120-180 мл, залежно від того, на основі чого робиться напій: 40 мл еспресо або ж лунго – 50-60 мл.