Якісний майонез має бути однорідним – без крупинок і рідини на поверхні, не рідким, не надто густим, мати приблизно таку ж консистенцію, як у сметани. – Щоб надати майонезу необхідної густоти та довготривалої стійкості, до рецептур вводять стабілізатори та згущувачі.Oct 6, 2022
Найкращими ми порахували варіанти, які беззастережно сподобалися всім співробітникам редакції.
- “Слобода”, майонез “Провансаль” …
- Mr. … …
- “Ряба”, майонез “Провансаль” …
- “Сдобрі”, традиційний майонез “Провансаль” …
- “Махеевъ”, майонез “Провансаль” …
- Fine Life, майонез “Провансаль” …
- Calve, класичний майонез
Рейтинг майонезних марок
- “Ряба”. Цей густий продукт із хорошим вмістом яєчних продуктів і жирністю. …
- “Слобода”. Смак у продукту просто чудовий: без зайвого запаху, без кислинки та гіркоти. …
- “Сдобри”. …
- “Московський провансаль”. …
- “Calve”.
Найкращі оцінки отримали оливковий майонез "Ряба", "Слобода", "Московський провансаль", "Сдобрі", "Скіт", "Міладора", mr. Ricco та "ЕЖК".