Який краще вибрати лаваш для рулетів?

Огляньте сам продукт, його упаковку та термін придатності. Упаковка має бути цілісною, не пошкодженою. Лаваш повинен мати блідо-жовтуватий колір, “підсмаженість” має бути тільки в деяких частинах лаваша. Листи не повинні склеюватися між собою, так само зверніть увагу на наявність цвілі.

Намазати начинку на лист лаваша. Згорнути в рулет . Залишити в холодильнику на ніч (лаваш просочиться, не буде сухим). Перед подачею порізати на порції.

Скажемо одразу: якщо у хліба є пористий м’якуш і хрустка скоринка, значить, він приготований із використанням дріжджів. Якщо в складі хліба дріжджів немає, то це вже й не хліб. Яскравим прикладом бездріжджової продукції є тонкий лаваш, проте він не зможе замінити пишну ароматну буханку хліба.