Який бульйон корисний?

Для дієтичного харчування корисний тільки відповідний курячий бульйон. Щоб його отримати, достатньо лише зняти з курки шкіру і зрізати зайвий жир.

Бульйон із курячих кісток або кісток індички дає більше білка на порцію. Рибні кістки, з яких, до речі, теж можна варити кістковий бульйон – прекрасне джерело йоду. Рибний бульйон є перевіреним джерелом колагену, при цьому рибний колаген засвоюється краще за яловичий, рослинний і курячий.

Він допомагає запобігти зневодненню, що вкрай важливо під час лікування застуди. Особливо корисною тепла та заспокійлива рідина буде за болю в горлі. Крім того, куряче м’ясо є одним із найважливіших джерел білка, який позитивно впливає на імунну систему людини.

Лікар-терапевт розповів, що кістковий бульйон багатий на корисні речовини: кальцій, магній, калій, фосфор, глюкозамін, хондроїтин, колаген, вітаміни A, B2, B12, B12 і E та інші. У результаті страва зміцнює кістки людини, підтримує здоров’я суглобів.