7 способів зробити смак макаронів ще кращим
- Болгарський перець і оливкова олія. Олію розігріти на сковорідці, додати туди шматочки солодкого болгарського перцю і зелень петрушки. …
- Волоські горіхи. …
- Заморожений шпинат. …
- Мідії, креветки, восьминіжки… … …
- Консервований зелений горошок. …
- Каперси. …
- Тунець у банці.
Чим заправити макарони? (рецепти соусів)
- Грибна з томатом 200 г грибів (печериць або лісових, які не потребують попередньої обробки), 1 цибулина (60-70 г), 3 ст. …
- Грибна з часником …
- М’ясна з томатом …
- М’ясна складніша …
- Соєва з грибами …
- Цибулева з копченою рибою …
- Овочева з оливками …
- Сирна з цибулею
Так само потрібно не забути додати ароматних пряних згущених травичок: майоран, розмарин і базилік, що додасть особливого пряного і пікантного смаку. І вся ваша сім’я буде нагодована, тож готуйте із задоволенням.