Які прості форми нарізки ви знаєте?

Ось основні з них.

  • Соломка. Використовується для нарізки картоплі, моркви, буряка та інших сирих овочів перед варінням або смаженням. …
  • Брусочки. За формою і технікою нарізки це та сама соломка, але товстіша. …
  • Кубики. …
  • Кружечки і часточки. …
  • Кільця, півкільця, кубики. …
  • Сасагакі – стругання. …
  • Кацура-мукі – кругова нарізка .

Види простої нарізки: кружечки, скибочки, брусочки, кубики, соломка, часточки, стружка.

Конкасе в перекладі з французької означає “дрібний кубик” і передбачає своєрідний спосіб нарізки, сенс якого полягає в попередньому очищенні овочів від шкірки і насіння. Найчастіше способом конкасе нарізають помідори і солодкий перець.