Які можуть бути креми для тортів?

Я розповім, з чого роблять різні креми, як їх використовують і з чим поєднують.

  • Які бувають креми для тортів
  • Масляні креми
  • Заварні креми
  • Вершкові/сметанні креми
  • Йогуртовий крем
  • Сирні креми
  • Кре м-чиз
  • Білковий крем

Нееластичний крем Найпоширеніший крем для вирівнювання – крем-чиз може розтріскатися на торті через свою нееластичність. Для того щоб запобігти подібній аварії, можна додати 1 ч. ложку сиропу глюкози до крему, щоб він став більш еластичним.

Натуральні барвники

  1. Буряк – дає червоний з бурими відтінками, близьким до фуксії. …
  2. Морква дає яскравий морквяно-помаранчевий відтінок.
  3. Куркума – жовто-зеленуватий.
  4. Апельсин – чистий помаранчевий.
  5. Гарбуз, обліпиха – тепло-жовтий.
  6. Шафран – впевнений золотисто-жовтий.
  7. Абрикос у будь-якому вигляді (свіжий, сухофрукт, сироп) – помаранчевий.