Я розповім, з чого роблять різні креми, як їх використовують і з чим поєднують.
- Які бувають креми для тортів
- Масляні креми
- Заварні креми
- Вершкові/сметанні креми
- Йогуртовий крем
- Сирні креми
- Кре м-чиз
- Білковий крем
Нееластичний крем Найпоширеніший крем для вирівнювання – крем-чиз може розтріскатися на торті через свою нееластичність. Для того щоб запобігти подібній аварії, можна додати 1 ч. ложку сиропу глюкози до крему, щоб він став більш еластичним.
Натуральні барвники
- Буряк – дає червоний з бурими відтінками, близьким до фуксії. …
- Морква дає яскравий морквяно-помаранчевий відтінок.
- Куркума – жовто-зеленуватий.
- Апельсин – чистий помаранчевий.
- Гарбуз, обліпиха – тепло-жовтий.
- Шафран – впевнений золотисто-жовтий.
- Абрикос у будь-якому вигляді (свіжий, сухофрукт, сироп) – помаранчевий.