Які епітети необхідно використовувати для демонстрації аромату свіжі?

Використані епітети під час опису – яскравість, запах свіжості квітів, грайливий, що містить у собі різні запахи квітів, вишуканість, фліртуючий, м’який.

Запашний, весняний, весняний, вологий, гіркий, густий, запашний, задушливий, цукерковий, міцний, легкий, м’який, невиразний, осінній, гострий, приторний, пряний, різкий, свіжий, слабкий, солодкий, солоний, соковитий, сухий, теплий, терпкий, тонкий, тягучий, важкий. Про враження, психологічне.

Епітети – спекотне дихання сходу, палкі обійми аромату, солодко бальзамічний, гарячий, дурманний, такий, що поглинає, чуттєвий, обволікає, занурює в солодку знемогу, глибоко хвилюючий, магічний, пристрасний, загадковий, такий, що вимагає уваги в процесі вибору, характерний. КВІТКОВО-ДЕРЕВНІ.

Свіжі (рослинні) аромати До них відносять запахи листя, скошеної трави, цитрусових рослин, перших весняних квітів, зелених овочів. Свіжі аромати містять запахи лаванди, розмарину, ялівцю, гіацинта тощо.