Яке на смак Веганське м’ясо?

Веганське м’ясо – це продукти, які за смаком, зовнішнім виглядом, формою та хімічними властивостями нагадують натуральне м’ясо. Їх можна смажити, запікати або варити. Ці продукти не містять м’яса, іноді також інших інгредієнтів тваринного походження, наприклад, молочних продуктів.

Сьогодні саме рослинне м’ясо багато хто називає їжею майбутнього – воно не містить ГМО, сою, холестерин та антибіотики. Продукт на 100% рослинного походження, але при цьому він має вигляд, запах і смак справжнього м’яса. У рослинному м’ясі багато білка і клітковини, яка покращує травлення.

Чи корисне соєве м’ясо, його калорійність і склад…. З цієї причини її слід обмежити у своєму раціоні таким категоріям людей:

  • дітям і підліткам;
  • жінкам під час вагітності або лактації;
  • алергікам;
  • пацієнтам із нирковою недостатністю (високий вміст протеїнів може провокувати загострення хвороби).

Соєве м’ясо – альтернатива м’ясу тварин не тільки для вегетаріанців і веганів, а й для тих людей, які намагаються знизити вагу. У соєвому м’ясі, дійсно, немає жодних жирів, але високий вміст білка рослинного походження.