Яке м’ясо належить до дієтичних продуктів?

За поживною цінністю м’ясо кролика має 200 ккал (у 100 г) за нульового рівня вуглеводів, 21% білків і 13% жирів. А щодо найдієтичнішого м’яса у світі, то в різних країнах вживають із цією метою алігаторів, кенгуру, перепілок, лосів та оленів, буйволів та страусів. May 20, 2019

До нежирного дієтичного м’яса відносять курятину, телятину, індичку і кролика. Про користь нежирного м’яса і як його вибрати, щоб придбати свіже – читайте в матеріалі Smachno News.

Яке м’ясо краще їсти на ПП ?

  • Кролик;
  • Курка;
  • Індичка;
  • Яловичина (в міру) і телятина.

Огузок – м’ясиста, м’яка і соковита стегнова частина туші (задній відруб). Вона без кісток, у міру жирна і низькокалорійна. Огузок найкраще підійде для приготування прозорого міцного бульйону і супів на його основі, тонких відбивних шніцелів, тривалого запікання у фользі цілим шматком (ростбіф і буженина).