Залили їм ківі та залишили наполягати на 8 годин. Потім відкинули на друшляк і через 15 хвилин виклали на лотки. Ківі сушилися 16 годин при температурі +55 °C . В результаті отримали 634 г сушеного ківі.
Як сушити ківі в домашніх умовах?
Коли основна волога з фруктів випарується, ківі слід покласти на деко і сушити при злегка відкритих дверцятах духовки, при температурі 50? З до висихання. Зазвичай, це займає до 8 годин. Після закінчення будь-якого виду сушіння ківі, плоди повинні залишатися трохи м'якими. Збережена копія
Яку товщину різати ківі для сушіння?
1) Підготовка ківі – необхідно добре вимити фрукт, видалити шкірку і розрізати на часточки завтовшки 5 мм.