Як зробити грибний порошок із сушених

Як подрібнити сушені гриби?

Залишається їх подрібнити за допомогою кухонного комбайна чи блендера з насадкою металевий ніж. Порціями поміщаємо в чашу і пробиваємо до необхідного стану. Так як я додатково ароматизувала грибний порошок, відразу ж додала спеції та сіль (сприяє більш тривалому зберіганню). Збережена копія

Скільки часу потрібно замочувати сушені гриби?

Перед варінням необхідно ретельно промити сушені гриби теплою водою для видалення піску. Після гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 години, можна і на ніч. За цей час гриби «згадають» свою структуру та обсяг. Підсолювати воду для замочування слід тільки в тому випадку, якщо ви смажитимете гриби.