Як замаринувати цибулю для шашлику з оцтом швидко та смачно в домашніх умовах

Скільки маринувати цибулю в оцті?

  1. Цибуля очистити та нарізати півкільцями або кільцями.
  2. Закип'ятити воду та залити нарізаний цибуля, Залишити на 5-7 хвилин. Потім злити воду.
  3. Розчинити цукор і сіль у оцті, залити отриманим маринадом цибулядати настоятися близько 10 хвилин.

Збережена копія

Скільки потрібно цибулі на 1 кг м'яса для шашлику?

Співвідношення цибулі до м'яса має бути мінімум 1:2. Більше додавати цибулі можна, менше – ні. Також дуже важливо не просто змішати свинину з цибульними кільцями, а добре пром'яти цю суміш. Харчова цінність на 100 р.