Як правильно заварювати чай з куркумою?

Доведено, що куркумін покращує імунну функцію, має антиоксидантні, протизапальні, противірусні та антибактеріальні властивості, а також діє як імуномодулятор. Зменшення ЛПНЩ або “поганого холестерину” може допомогти знизити ризик розвитку деяких серйозних захворювань, включно з інсультом.

Але в багатьох країнах Азії її додають не тільки під час приготування їжі, а й використовують як основний інгредієнт гарячого напою. Чай з куркуми має безліч корисних властивостей, допомагає справлятися з різними недугами, підтримувати імунітет, виводити з організму шлаки і токсини.

Склад цього корисного напою вкрай простий: потрібно всього лише додати в склянку води 0,5 чайної ложки порошку турмерика і ретельно розмішати, щоб не залишилося грудочок. Як доповнення можна додавати в питво інші спеції (чорний перець, корицю, імбир, аніс), мед або сік лимона.