Як правильно засушити цілий мандарин?

Сушимо мандарини близько 4-5 годин, щогодини перевертаючи часточки. Слідкуйте, щоб мандарини не підгоріли. Вимикаємо сушарку і даємо фруктам ще підсохнути за кімнатної температури ще кілька годин. Коли часточки повністю охолонуть, вони стануть досить сухими, але водночас гнучкими та еластичними.23 Mar 2015

Як сушити мандарини покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. Щоб правильно засушити мандаринки, знадобиться електрична сушарка для овочів, ніж, кухонна дошка.
  2. Мандарини добре помити, просушити. Нарізати тонкими кружальцями.
  3. Швидко розкласти часточки в один шар на решітці сушарки.
  4. Сушити протягом 5-6 годин.
  1. Духовку розігріти до 90˚С.
  2. Деко викласти папером для випічки і в один шар розкласти цитрусові.
  3. Вставити в духовку і сушити 3-4 години. …
  4. Коли цитрусові майже повністю стануть твердими, вийміть дека з духовки і, поки гарячі цитрусові, відокремте їх від паперу для випікання.

Як засушити мандаринову цедру в духовці Розігрійте духовку до 120°C. Ретельно вимийте мандарини, бажано в гарячій воді (це потрібно, щоб видалити бруд і хімікати, якими, можливо, обробляли цитрусові). Обсушіть фрукти за допомогою кухонного рушника. Вручну зніміть шкірку з мандаринів великими шматочками.