Як правильно заморозити раків?

Варених раків розкладіть по пакетах і помістіть у морозильну камеру. А якщо хочете збільшити термін зберігання, то краще заморозити раки в пластикових контейнерах разом із бульйоном, у якому вони варилися. Зберігати особини заморожені таким способом можна не більше трьох місяців.

Можна, але тільки способом швидкого заморожування, використовуючи морозильну камеру. Теоретично можна і живих раків піддати заморожуванню, але тоді після розморожування вам доведеться варити мертвих раків, а це сильно позначається на якості та поживній цінності м’яса.

Так і є. Але тільки в тому разі, якщо виробник, перш ніж заморозити раків, зварив їх живими. Якщо ні, то вживати такий продукт – серйозний ризик для здоров’я.