Сушка в духовці Попередньо підсушене насіння викладають тонким шаром на деко і поміщають у духовку на 200 С°. Через п’ять хвилин слід дістати деко і перемішати гарбузове насіння, потім знову відправити його в духовку ще на 5 хвилин. Потім деко виймається і залишається до повного охолодження.
Причому, сушити за допомогою цього агрегату можна двома способами:
- Чисте насіння викладають на деко в один шар і поміщають у шафу, нагріту до 60-80 градусів. Щоб воно не пригоріло, вміст дека потрібно перемішувати кожні 30 хвилин. …
- Експрес-метод сушіння в духовці займає всього 20 хвилин.
Dec 21, 2016
Послідовність дій при сушінні гарбузового насіння в духовці зі щадним режимом:
- увімкніть духовку, поставте в неї деко і нагрійте все до 80°C;
- дістаньте деко і висипте на нього насіння ;
- зробіть рівний шар, товщиною в 1-2 насінини ;
- поставте деко в духовку ;
- кожні 8-9 хв. …
- через 60-70 хв.
Nov 25, 2021