Як правильно пити свіжовичавлений морквяний сік?

Свіжовичавлений сік слід пити одразу ж, максимум – через півгодини (саме стільки часу він здатен зберігати свої вітаміни). Бажано пити морквяний сік натщесерце і протягом години після не вживати продуктів, що містять цукор, крохмаль, вуглеводи.

Для того щоб напій ліпше засвоювався, до нього додають ложку олії, трохи молока або вершків. За бажання морквяний сік можна пити не в чистому вигляді, а поєднувати з іншими овочами та фруктами. Наприклад, селерою, буряком або лимоном.

Олена: Вранці, перед сніданком, ваш шлунок максимально порожній, – це ідеальний час, щоб випити порцію улюбленого фрешу. Найкраще пити натщесерце. Якщо ви вживаєте фреші кілька разів на день, робіть це не менше ніж за двадцять хвилин до або через дві години після їди.

150 мл морквяного фрешу містять добову норму вітаміну А, який важливий для здоров’я шкіри, очей і роботи імунної системи. Він бере участь у синтезі білків, допомагає підтримувати здоров’я кісток і зубів. Вітаміни групи В нормалізують роботу нервової системи та регулюють процес росту волосся і нігтів.