Як правильно пити лікер Калуа?

Як пити лікер Калуа Цей лікер чудово поєднується з молоком, вершками, кавою і кокосовим молоком. Його можна додавати в чай. Можна подавити з морозивом, десертами. Ну, а можна і просто з льодом.

Як пити розбавлений лікер

  1. Простий метод – до лікеру додається мінеральна вода або лід. …
  2. Лід, знижуючи температуру, трохи заглушає аромат.
  3. Шоколадні та кавові лікери можна розбавити молоком або вершками. …
  4. До багатьох фруктових лікерів підходить апельсиновий сік – він не надто солодкий і надає напою свіжості.

Зрозуміло, лікер можна пити в чистому вигляді, але є кілька нюансів. Наприклад, солодкі лікери дуже круто пити після їди. Гіркі – до прийому їжі, для розпалювання апетиту. Лікер потрібно подавати злегка охолодженим до 15-20 градусів у чарочках із довгими ніжками.

Зрозуміло, кремові лікери – це дижестиви, пити їх можна як у чистому вигляді, зі спеціальних чарок ємністю 30 мл, так і в розведеному, з льодом, зі склянок для віскі. Втім, Sheridan, пляшка якого містить дві ємності – з кавовою і ванільно-вершковою рідиною, п’ють по-особливому.