Як правильно підготувати нут?

Замочувати нут слід (як і інші) бобові надовго – на 8-12 годин, а краще на всю ніч. Якщо виходить, через 4-5 годин можна злити воду. Злийте воду і промийте нут під проточною водою. Тепер можна варити.

Нут дуже сухий, тому його потрібно як слід розмочити. Зробити це можна двома способами. Пам’ятайте, що при замочуванні нут збільшується у 2-3 рази.

0:212:37Suggested clip 61 secondsЯк очистити нут. Дуже простий спосіб очищення нуту від лушпиння.YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Його треба тільки очистити від зовнішньої тонкої оболонки (а це дуже кропітка праця) і потім протушкувати його або поварити 2-3 хвилини і він готовий. Ізраїльський фалафель. Для рецепта натисніть на фото. М’ясо з нутом і шпинатом у томатному соусі.