Як правильно пасерувати цибулю?

Щоб перешкодити цьому, нарізану цибулю і коріння нагрівають у неглибокому широкому посуді шаром не більш як 5-6 см з невеликою (15-20% від їхньої ваги) кількістю жиру. Для рівномірності нагрівання, а також для того, щоб кожен шматочок був увесь час покритий жиром, овочі періодично перемішують. 5 Oct 2010

Як правильно пасерувати овочі Кількість жиру має становити 15-20 % від загальної ваги овочів. Тушкуйте моркву, буряк або цибулю (шар має бути не більше 3 см) на повільному вогні протягом 15 хвилин (помідори – не більше 5 хвилин), постійно помішуючи, щоб кожен шматочок був постійно покритий олією.

Сам процес пасерування має такий вигляд: розігріти пательню до 120 градусів, потім наполовину зменшити вогонь, висипати цибулю, прожарювати і перемішувати 2-3 хвилини, а потім додати моркву, перемішати. Загальний час пасерування зазвичай займає 10-15 хвилин.

Пасерування – це спосіб приготування, за якого овочі злегка обсмажуються в сковороді на олії, до напівготовності. Пасерована цибуля в готовому вигляді має бути напівпрозорою, можливо з легким золотистим відтінком.