Як правильно їсти удон?

А як їсти удон? Їсти удон потрібно так: піднести до рота піалу, тримаючи в одній руці її, а в іншій – палички. Користуватися ложкою не обов’язково, але можна – щоб локшина не падала з бризками в бульйон. Спочатку потрібно з’їсти локшину, а потім запити бульйоном.

Удон – пшенична локшина, що має всі корисні властивості, характерні для страв японської кухні. Завдяки високому вмісту вітамінів групи В, цей продукт вважається корисним для імунної, нервової, ендокринної, опорно-рухової системи.

І найголовніша відповідь – скільки варити локшину удон . Проваримо її протягом 5-7 хвилин, потім спробуємо – вона має бути м’якою. Відкинемо удон на сито або друшляк, трохи струсимо, щоб швидше стекла рідина. Тепер можна подавати локшину до столу або використовувати в інших стравах!