Як правильно їсти дракон?

Серед цікавих особливостей драконячого фрукта є й те, що в їжу вживаються не тільки плоди рослини, а й її квітки. Їхній неймовірний аромат дає змогу готувати на основі сухих квіток пітахайї різноманітні напої, серед яких і ароматний чай.

М’якоть тропічного фрукта за консистенцією схожа на кавун, але дещо ніжніша, смак солодкий і м’який. На додаток до вражаючого зовнішнього вигляду і приємного смаку – цілий набір вітамінів, корисних поживних і мінеральних речовин, завдяки яким драгонфрут підходить абсолютно для всіх дієт.

Як їдять Серце дракона ?

  1. Плід розрізають навпіл, а потім м’якоть їдять чайною ложкою, виймаючи її з оболонки, як морозиво з вазочки.
  2. З плодів знімають шкірку, а м’якоть перед подачею розрізають на часточки.

May 11, 2018